Skip to content

Betonlook

Met steen- en betonlook kunt u een stoere en industriële sfeer in uw huis of kantoor creëren. Onze tegels zijn sterk, hebben een natuurlijke uitstraling en sluiten aan op de nieuwste trends.
Looselay, Korlok of onze Maximus Dryback tegels voelen comfortabel aan, zijn waterbestendig, geluiddempend tot 21dB en ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. Onze stille vloeren met steen- of betonlook zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Bekijk onze betonlook PVC vloeren

Visgraat

De visgraat PVC vloer is dé trend van dit moment. Onze Van Gogh visgraat vloeren zijn afgewerkt met register embossing. Deze structuur volgt exact het dessin van de filmlaag. Elke nerf uit de film wordt dan precies overgenomen in de bovenste laag. Alsof het echt hout is combineer je de klassieke, authentieke uitstraling van een houten visgraat vloer met de praktische voordelen van een PVC vloer. Onze PVC visgraat is geluiddempend, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kan in iedere ruimte in uw woning of kantoor. Onze collectie is zowel in plak als click product verkrijgbaar zodat een geluiddemping tot wel 21dB mogelijk is. Topkwaliteit met een luxe uitstraling tegen scherpe prijs.

Bekijk onze visgraat PVC vloeren

Ga op zoek naar je favoriete vloer!

Rigid Core

Excellente akoestische voordelen

LooseLay

Meest moderne PVC vloer

Gluedown

Voor een natuurlijke uitstraling
Winkelmand
Back To Top