Skip to content

Projecten & Inspiratie

Een greep uit de beoordelingen van onze tevreden klanten.

Onze PVC vloeren zeer geschikt voor op de vloerverwarming!

Onze PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Karbonik B.V. is een innovatieve onderneming die hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen levert. Voor hun nieuwe hoofdkantoor hebben ze gekozen voor onze Invictus Maximus XL Click PVC.

PVC vloer van Cool-Red met de combinatie van vloerverwarming!

Bij 12Pack; leverancier van verpakkingsmachines voor de cosmetische, farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie hebben we onze Korlok over de vloerverwarming van Karbonik in hun kantoren en magazijn in Tiel gelegd. Deze combinatie geeft een mooi resultaat!

Ook in Spanje! Van der Valk, Hotel Barcarola

In het prachtige dorpje S’Agaró heeft Cool-Red nieuwe PVC vloeren van Invictus Flooring gelegd in appartementen van Van der Valk. Een uitstekend resultaat! We zijn zowel op onze klanten als op onze leggers apetrots!

Yamaha in België

Onze PVC vloeren liggen ook in prachtige Yamaha winkel in Merksem in België. Motorcenter Van Roosbroeck, een familiebedrijf met passie voor motorrijden met meer dan 60 jaar ervaring. Kijk naar de foto’s en bel of mail ons ook voor een advies of een vrijblijvende offerte. We staan voor je klaar!

Wereld van verschil!

Bakeplus vooraanstaande leverancier voor bakkers, banketbakkers, patissiers en ijsbereiders heeft zijn oude vloeren door Cool-Red laten vervangen. Bakeplus heeft voor een luxe PVC betonlook tegels van Cool-Red gekozen en zie het resultaat. Wereld van verschil!

Trots op het resultaat!

We zijn heel erg trots op het resultaat bij Van der Velden Wijn & Gedistilleerd in het winkelcentrum in Tiel.
Onze PVC vloer geeft deze prachtige wijnwinkel een mooie en passende sfeer en een stoere uitstraling.

Top kwaliteit en prijs verhouding

De vloeren van Cool-Red zijn uitstekend. Goede prijzen, erg vriendelijke service en een vlotte levering. Ik kan het aanschaffen van een PVC-vloer bij Cool-Red dan ook ten zeerste aanbevelen. Wij hebben onze badkamer gelegd en zijn zeer tevreden!

Topvloeren

Wij zijn heel tevreden met het resultaat van onze nieuwe woonkamer. Hoge kwaliteit zowel van de vloer als van de service! Zeker een aanrader!

PVC Inspiratie

PVC aan de wand
Onze PVC vloer en de vloerverwarming, perfecte combinatie!

Vind ook jouw favoriete PVC vloer!

Rigid Core

Excellente akoestische voordelen

LooseLay

Meest moderne PVC vloer

Gluedown

Voor een natuurlijke uitstraling
Winkelmand
Back To Top