Skip to content

Comfort & Kwaliteit

PVC vloeren van Cool-Red zijn innovatieve designvloeren met de uitstraling van echte houten of stenen vloeren en geven een comfortabel en een aangenaam gevoel. Onze hoogwaardige kwaliteitsvloeren zijn uitermate geschikt voor ieder project en woonruimte.

PVC vloeren voor een classic, landelijk of luxe stijl, verkrijgbaar in stroken, visgraat of tegel. Dat is het aanbod van Cool Red, die zich aansluit bij de hoge kwaliteit van luxe PVC vloeren. Onze PVC vloeren hebben een unieke structuur en zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming. We hebben sterke, duurzame en stille vloeren, akoestisch geluiddempend tot 21dB in ons assortiment. Ze bestaan uit meerdere lagen, hebben een zeer sterke en slijtvaste PU toplaag en zijn afgewerkt met een extra beschermde K-Guard laag. U kunt onze Gluedown en LooseLay stroken of tegels ook op de wand aanbrengen. Laat u zich inspireren door deze nieuwe trend en maak zelf een mooie combinatie van uw project.

Eenvoudig onderhoud wordt door onze klanten veel gewaardeerd. Als u geen tijd voor het onderhoud heeft, dan nemen wij het reinigen van u over. U bestelt eenvoudig en snel via onze WEBSHOP. Onze vloeren worden gratis bij u bezorgd. Met ons losleg- of het clicksysteem is het leggen van een vloer heel eenvoudig. Met de leginstructies, instructievideo’s of opstartservice kunt u ook zelf aan de slag. Uiteraard kunt u gebruik maken van onze legservice.¬†Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Ga op zoek naar je favoriete vloer!

Rigid Core

Excellente akoestische voordelen

LooseLay

Meest moderne PVC vloer

Gluedown

Voor een natuurlijke uitstraling
Winkelmand
Back To Top