Skip to content

Onze legservice

Onze vloeren worden gratis bij u bezorgd. Onze losleg en clicksysteem producten zijn zeer eenvoudig zelf te leggen. Rigid Core met zijn 5G clickmechanisme is een uitstekende keuze. Lijmen is hier niet nodig. Dankzij de K-Core® technologie kunnen onze Rigid Core producten over de meeste bestaande ondervloeren zoals hout of keramische tegels gelegd worden. Onze LooseLay, de meest moderne losleg PVC, kan zonder lijm door middel van een fixeerlaag direct geplaatst worden op een bestaande harde en vlakke vloer. Met onze leginstructies, instructievideo’s of onze opstartservice kunt u zelf direct aan de slag. Bij het leggen van Gluedown – plak PVC is kennis en kunde noodzakelijk.

Heeft u bij ons de vloer besteld, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze legservice. Onze vloerexperts hebben jarenlange ervaring, waardoor u gegarandeerd bent van hoge legkwaliteit. Wij plaatsen de PVC vloer in het door u gewenste motief op de vloer of de wand. Indien gewenst komen onze professionals met stalen bij u langs. Ze zullen uw oude vloer en ondervloer bekijken, inmeten, tips en advies op maat geven. Dan weet u ook precies wat u nodig heeft.

Voor al uw vragen, advies of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Onderhoud

Eenvoudig regelmatig stofzuigen of bezemen om kleine vuiligheid weg te krijgen en dweilen. Onze onderhoudsvriendelijke PVC vloer is door onze klanten zeer gewaardeerd. Wij raden het gebruik van allesreinigers af net als groene zeep of andere schoonmaakmiddelen waar zeep in zit. Ze kunnen stoffen bevatten die de beschermlaag van uw PVC vloer kan aantasten en kunnen zorgen voor doffe plekken of aanslag op je vloer.

Onze reiniging service

U wilt met uw woning of bedrijfspand een goede indruk maken, dan is een schone vloer zeer belangrijk. Een schone bedrijfsvloer is tenslotte een visitekaartje! Dagelijks gaan er een hoop schoenen, hakken en wellicht wielen overheen. Als u geen tijd voor de onderhoud heeft, dan nemen wij het reinigen van u over. Laat u ontzorgen en kies voor onze Cool-Red reinigingsservice. Onze vloerexperts gebruiken de juiste schoonmaakproducten en beschikken over professionele apparaten die zorgen dat uw bedrijfsvloer weer mooi en hygiënisch schoon wordt.

Regelmatig of een grote schoonmaakbeurt nodig? Bel of mail ons voor een afspraak en we maken voor u een offerte op maat.

Ga op zoek naar je favoriete vloer!

Rigid Core

Excellente akoestische voordelen

LooseLay

Meest moderne PVC vloer

Gluedown

Voor een natuurlijke uitstraling
Winkelmand
Back To Top